Masseer de stress weg

We hebben tegenwoordig allemaal ontzettend volle dagen. Vroeg de wekker die gaat, de kinderen naar school, dan direct door naar het werk, eten koken...Van opstaan tot naar bed gaan hebben we het druk, druk, druk. Als gevolg staan we altijd “aan”, iets dat op de lange termijn veel stress of spanning kan veroorzaken. Mentaal, maar ook op je lichaam. Zo kun je last krijgen van spierpijn, een stijf lichaam of pijnlijke en gevoelige plekken. Hoe kan een massage daar nou bij helpen?

Het drukke leven

Tegenwoordig zitten onze dagen vaak volgepropt met afspraken, meetings en plannen. Omdat ontspannen voor veel mensen niet “nuttig” voelt, proberen we het vaak zoveel mogelijk te vermijden. Geen dutje of scrollen op Instagram, maar even echt helemaal niks. We stellen geen prioriteit aan ontspannen en plannen er geen tijd voor in. Best raar, toch? Hierdoor blijft ons lichaam en ons brein doorwerken zonder pauze, met alle gevolgen van dien.

Masseren maar

Massages worden nog te vaak als een luxe of verwennerij gezien. Niet helemaal terecht, vindt Irene Knipscheer van Body Care Westland. Tot op bepaalde hoogte is dat natuurlijk absoluut waar. Ontspannen is geen luxe, maar een essentie om een gebalanceerd leven te leiden. Behalve dat is het ook nog eens heel goed voor je lichaam! Zo helpt de masseuse jouw (pijnlijke) spieren losmaken. Na de massage zal je merken dat je lijf minder stijf aanvoelt en dat je meer ontspannen bent dan voordat je op de tafel ging liggen.

Warme stenen, warme spieren

Misschien is een hotstonemassage wel precies wat jij nodig hebt. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van, je raadt het al, warme, vulkanische stenen. Deze kunnen goed warmte vasthouden. Deze massage is bijvoorbeeld goed geschikt wanneer je vermoeid bent, maar eigenlijk is 'ie sowieso lekker als je jezelf wil trakteren op een beetje rust. De spieren worden verwarmd en de bloedcirculatie verbeterd. In combinatie met de olie die wordt gebruikt, staat je een kalmerende massage te wachten!

Maak een afspraak!

Het is hoog tijd om jouw drukke leven even uit te stappen en even voor jezelf te kiezen. Kies daarom voor een massage bij Body Care Westland. Neem hier contact op om een afspraak te maken!

Deel dit artikel