Pilates bij Body Care in ´s-Gravenzande

Pilates wordt al jaren gegeven door Body Care in ´s-Gravenzande. Pilates is een training voor het gehele lichaam. Er wordt geen gebruikgemaakt van ingewikkelde apparaten, alle oefeningen worden uitgevoerd op een mat. Deze trainingsmethode stamt uit het begin van de vorige eeuw. Natuurlijk is er wel door de jaren heen een aantal aanpassingen gedaan, vanwege de kennis die we hebben opgedaan.

Back to basic

Pilates is back to basic, we concentreren ons op de natuurlijke lichaamsbeweging. Terug naar de natuurlijke spierketens. De kracht zit vooral in de eenvoud en de combinatie van de bewegingen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen in de lessen aan bod. De kunst is om je spieren te leren beheersen, bewust bezig te zijn met je hele lichaam en vooral hierbij te letten op je ademhaling en je houding. Iedereen kan meedoen aan een pilatesles. Je zal snel merken dat je er steeds meer ingroeit en dat je sterker en soepeler wordt. Je wordt steeds bewuster van je houding en je zal je daardoor ook zelfverzekerder gaan voelen.

Perfect Pilates is al jaren razend populair

De trainingsvorm, gebaseerd op de 100 jaar oude methode van Joseph Pilates, past helemaal in het levenspatroon van nu. ‘Core stability, body & mind, spierkracht, lenigheid en evenwicht’ zijn de sleutelwoorden van de training die voor iedereen toegankelijk is.

Body Care werkt in kleine groepjes, waardoor de docent tijd en aandacht heeft voor iedereen en trainingen niet onderhevig zijn aan leeftijd, ervaring of fitheidsniveau.

De eenvoudige, maar toch intensieve en doeltreffende, training zorgt bij regelmatige training voor een verhoogde lichaamsbewustheid, betere lichaamshouding en sterkere en soepelere spieren.

Ervaringen

Massage is heerlijk, maar daarnaast wordt gelet op je houding en gaat het om het totaalplaatje. Professionele begeleiding gekregen bij schouderklachten en nu eens in de zoveel tijd terug voor “onderhoud”. Kortom, ik ben erg blij met Irene.

- Jacqueline

Veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen, Irene weet heel goed waar ze het over heeft. Zelfs tijdens de online trainingen lukt het haar de persoonlijke aandacht te geven. Ook neemt ze de tijd om mij te helpen mijn zwakke punten aan te sterken!

- Simone

Irene is een super goede masseuse. Ze weet precies waar de “probleem” plekken zitten en adviseert ook over de aanpak van problemen. Ze heeft er echt verstand van.

- Miranda

Kun jij hulp gebruiken
bij een vitaal leven?