Reviews

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je alle reviews. Zij gingen je voor!

Jacqueline

Massage is heerlijk, maar daarnaast wordt gelet op je houding en gaat het om het totaalplaatje. Professionele begeleiding gekregen bij schouderklachten en nu eens in de zoveel tijd terug voor “onderhoud”. Kortom, ik ben erg blij met Irene.

Simone

Veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen, Irene weet heel goed waar ze het over heeft. Zelfs tijdens de online trainingen lukt het haar de persoonlijke aandacht te geven. Ook neemt ze de tijd om mij te helpen mijn zwakke punten aan te sterken!

Miranda

Irene is een super goede masseuse. Ze weet precies waar de “probleem” plekken zitten en adviseert ook over de aanpak van problemen. Ze heeft er echt verstand van.

Marielle

Door de jaren heen heb ik meerdere trainingen gevolgd, zoals hatha yoga, yin yoga, flow yoga en pilates. Doordat de groepen klein zijn, staat persoonlijke aandacht centraal en er hangt een hele fijne en ongedwongen sfeer. Als je een keer een andere les wilt volgen is dat geen probleem, een les inhalen kan altijd. De trainingen zijn afwisselend, de lessen zijn altijd goed voorbereid en de thee staat altijd klaar. Ieder kan op zijn eigen niveau deelnemen en krijgt daarbij kundig advies. De coach heeft een prettige stem om naar te luisteren wat ook erg fijn is tijdens een meditatie. Toen de lessen wegens corona niet plaats konden vinden, zijn filmpjes gemaakt met tips en instructies om de oefeningen thuis uit te kunnen voeren. Kortom, een absolute aanrader voor een goede balans tussen lichaam en geest en een fijne manier om tijd aan jezelf te besteden.

Anoniem

Bij Body Care staat persoonlijke aandacht voorop. De groepslessen worden in kleine groepjes gegeven, zodat Irene genoeg tijd en aandacht heeft voor haar leden. Zo let ze goed op of de oefeningen goed worden uitgevoerd, geeft ze goede aanwijzingen en past oefeningen waar nodig voor je aan. Het is gezellig in de lessen en Irene weet mensen ook goed te motiveren. Verder is Irene veel bezig met professionalisering, zodat ze een breed en actueel aanbod kan aanbieden. Wil je sporten in een kleinschalige, persoonlijke setting, kom dan zeker naar Body Care! Naast groepslessen biedt Irene ook nog tal van andere diensten aan. Ik sport al meer dan 10 jaar met heel veel plezier bij Irene. Het is een topper!

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over Body Care? Vertel jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Kun jij hulp gebruiken
bij een vitaal leven?