Over ons

Irene is sinds 2008 het gezicht van Body Care. Bij Body Care Westland in ́s-Gravenzande kun je terecht voor pilates, yoga, yin-yoga, cardiotraining en een-op-een-trainingen. De lessen worden in kleine groepen gegeven, waarbij en waardoor de begeleiding en persoonlijke aandacht gegarandeerd zijn.

Bij Body Care kun je naast de trainingen ook genieten van diverse ontspannings-, sport- en stoelmassages. Tevens kun je een afspraak maken met een gediplomeerde orthomoleculair consulente om je te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Irene Knipscheer heeft door haar enthousiasme, kennis en professionaliteit een leuke groep trouwe leden opgebouwd, waarvan een groot aantal al sinds het begin met veel plezier bij haar komt.

Wij zijn Body Care!

Wij trainen…
… op een natuurlijke manier
… zonder fitnessapparaten, zonder spiegels en zonder ego’s
… met lichaam en geest
… op basis van cardio, kracht en mindfulness
… in kleine groepjes, omdat wij denken dat je zo het beste uit jezelf kunt halen!


Wij bieden…
… alles om fit te worden
… alles om fit te blijven
… een goede sfeer
… vele leuke extra’s

Wij geven…
… cardiotrainingen
… barre-training
… Pilates
… yoga
… mindfulness
… workshops
… massages
… voetreflex
… voedingsadvies
… altijd 100%


We take care of your body!

Ervaringen

Massage is heerlijk, maar daarnaast wordt gelet op je houding en gaat het om het totaalplaatje. Professionele begeleiding gekregen bij schouderklachten en nu eens in de zoveel tijd terug voor “onderhoud”. Kortom, ik ben erg blij met Irene.

- Jacqueline

Veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen, Irene weet heel goed waar ze het over heeft. Zelfs tijdens de online trainingen lukt het haar de persoonlijke aandacht te geven. Ook neemt ze de tijd om mij te helpen mijn zwakke punten aan te sterken!

- Simone

Irene is een super goede masseuse. Ze weet precies waar de “probleem” plekken zitten en adviseert ook over de aanpak van problemen. Ze heeft er echt verstand van.

- Miranda

Kun jij hulp gebruiken
bij een vitaal leven?