Massages

Massages bij Body Care in ´s-Gravenzande

Je kunt diverse massages boeken bij Body Care in ´s-Gravenzande. Je kunt kiezen voor de Klassieke massage, de Hotstonemassage of de Stoelmassage.

Klassieke massage:

De klassieke massage is een ontspanningsmassage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van verschillende handgrepen waarbij de huid en de spieren rustig los worden gemaakt. Het is een fantastisch middel om stress of vermoeidheid tegen te gaan.

Hotstonemassage:

De hotstonemassage is een warmte massage waarbij gebruik wordt gemaakt van vulkanische stenen Deze stenen bevatten een hoog percentage ijzer en magnesium, waardoor ze extreem compact zijn en lang warmte kunnen vasthouden. Deze massage ontgift en heeft een ontspannende werking.

Stoelmassage:

De stoelmassage is een drukpuntenmassage waarbij door de kleding heen gewerkt wordt. Een stoel massage kan helpen om pijnlijke spieren (mogelijk ontstaan door een verkeerde houding of door stress) te verhelpen. Er wordt daarnaast aandacht gegeven aan de houding om klachten in de toekomst te voorkomen. De stoel massage kan ook op de werkvloer worden gegeven.

massage
Deel dit artikel