Orthomoleculair consulent bij Body Care in ‘s-Gravenzande

Een orthomoleculair consulent richt zich op de algemene gezondheid en de aanpak van klachten. Daarnaast wordt er ook een focus gelegd op ontzuring van het lichaam, dit zorg namelijk voor vele klachten in het lijf.

Programma

Benieuwd naar het programma? Neem contact op voor meer informatie!

Lees hier meer over de tarieven van het programma.

Werken aan je gezondheid bij Body Care in´s-Gravenzande. Wij hebben alles onder één dak om je naar een gezondere levensstijl te leiden. Zo kun je er terecht voor pilates, yoga, yin yoga, cardiotraining en een-op-een trainingen.

Ervaringen

Massage is heerlijk, maar daarnaast wordt gelet op je houding en gaat het om het totaalplaatje. Professionele begeleiding gekregen bij schouderklachten en nu eens in de zoveel tijd terug voor “onderhoud”. Kortom, ik ben erg blij met Irene.

- Jacqueline

Veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen, Irene weet heel goed waar ze het over heeft. Zelfs tijdens de online trainingen lukt het haar de persoonlijke aandacht te geven. Ook neemt ze de tijd om mij te helpen mijn zwakke punten aan te sterken!

- Simone

Irene is een super goede masseuse. Ze weet precies waar de “probleem” plekken zitten en adviseert ook over de aanpak van problemen. Ze heeft er echt verstand van.

- Miranda

Kun jij hulp gebruiken
bij een vitaal leven?