Massages bij Body Care in ´s-Gravenzande

Je kunt diverse massages boeken bij Body Care in ´s-Gravenzande. Je kunt kiezen voor een klassieke massage, een hotstonemassage of een therapeutische massage.

Klassieke massage

De klassieke massage is een ontspanningsmassage. Bij deze massage wordt gebruikgemaakt van verschillende handgrepen waarbij de huid en de spieren rustig los worden gemaakt. Het is een fantastisch middel om stress of vermoeidheid tegen te gaan.

Hotstonemassage

De hotstonemassage is een warmtemassage waarbij gebruik wordt gemaakt van vulkanische stenen Deze stenen bevatten een hoog percentage ijzer en magnesium, waardoor ze extreem compact zijn en lang warmte kunnen vasthouden. Deze massage ontgift en heeft een ontspannende werking.

Therapeutische massage

  • Bindweefselmassage
  • Cupping massage
  • Sportmassage
  • Gericht op klachten

Bij een therapeutische massage wordt er gebruikgemaakt van bovenstaande technieken.

Ervaringen

Massage is heerlijk, maar daarnaast wordt gelet op je houding en gaat het om het totaalplaatje. Professionele begeleiding gekregen bij schouderklachten en nu eens in de zoveel tijd terug voor “onderhoud”. Kortom, ik ben erg blij met Irene.

- Jacqueline

Veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen, Irene weet heel goed waar ze het over heeft. Zelfs tijdens de online trainingen lukt het haar de persoonlijke aandacht te geven. Ook neemt ze de tijd om mij te helpen mijn zwakke punten aan te sterken!

- Simone

Irene is een super goede masseuse. Ze weet precies waar de “probleem” plekken zitten en adviseert ook over de aanpak van problemen. Ze heeft er echt verstand van.

- Miranda

Kun jij hulp gebruiken
bij een vitaal leven?