Body Care @home

Body Care @home

Het thuis sporten is tegenwoordig een bekend fenomeen. Door veel mensen die de afgelopen maanden thuis getraind hebben is het zelfs als erg prettig ervaren, want je kunt aan de slag wanneer het jou uit komt. Maar weet je ook wat je doet? Is de uitvoering van je oefeningen correct en is je workout goed opgebouwd? Wat als je klachten krijgt?

In de sport is begeleiding erg belangrijk, maar hoe krijg je de juiste instructies wanneer je thuis sport? Wie herinnert je aan je houding en de correcte ademhaling.

Body Care komt met de oplossing en start binnenkort met: Body Care @home. Een platform waarmee je thuis begeleid kunt sporten.

Persoonlijke begeleiding

Vooropgesteld dat persoonlijke begeleiding altijd het beste is, kun je de lessen van Body Care @home prima gebruiken naast je lessen in de zaal. Voor iedereen die meer wil gaan doen naast de lessen waarin je gecontroleerd kunt worden is Body Care @home een uitkomst. Want, waar haal je de tijd vandaan voor een extra les en de zalen liggen op dit moment ook al snel vol. Je kunt nu thuis elke dag 10 minuten je Core trainen of één keer per week een volledige workout doen naast de les die je al volgt. Wat jij wilt en wat in jouw schema uitkomt. Maar ook als je nog niet bij Body Care sport zijn er voldoende mogelijkheden.

Body Care @home werkt als volgt:

Je hebt keuze uit drie verschillende pagina's waarop je de nodige informatie kunt vinden. Brons, zilver of goud!
Voor alle lessen in videovorm kies je voor brons. Je kunt dan meedoen met Yoga, Pilates, Barre Workouts en Cardio Trainingen.
Heb je daarnaast ook interesse in Meditatie en Mindfullness dan kies je voor zilver en wil je een totaal pakket dan ga je voor Goud. Je hebt dan toegang tot alle lessen, Yoga, Pilates, Barre Workouts, Cardio, Meditatie en mindfullness en daar komt dan ook nog 'Lifestyle' bij. Je geniet hier ook nog eens van motivatiefoto's, informatie over gezondheid, voedingtips en af en toe een leuk recept of interview.

Prijzen

  • Brons: € 12,50
  • Zilver: € 15,00
  • Goud: €17,50

Voor leden van Body Care geldt een korting.

Voor iedereen

Maar ook voor de onervaren sporter wil Body Care aan de slag. Het doel is om ook video's op te gaan nemen voor de beginner, met achterliggende informatie en extra uitleg over de basis. Je houding en ademhaling dus en wat train je nou precies. Ook is er als beginnende sporter de mogelijkheid om voor je met Body Care @home aan de slag gaat een aantal privélessen te nemen waarin je alles over je houding en ademhaling leert. Ook is er voor alle Body Care @home leden de mogelijkheid om een belafspraak te maken wanneer je vragen hebt.

Daarnaast heeft Body Care ook genoeg mogelijkheden om de zorg voor je lichaam compleet te maken. Heb je bijvoorbeeld lichamelijke klachten, dan kan een massage uitkomst bieden en sport je om af te vallen, dan kun je een afspraak maken met de gewichtsconsulente. Kortom, met Body Care @home in combinatie met het aanbod van Body Care kun je nu heel makkelijk een gezonde levensstijl oppakken. Geen excuses meer en lekker sporten op een moment dat het jou uitkomt.

Meer informatie

Voor aanmelden of vragen kun je het contactformulier hieronder gebruiken of je kunt ervoor kiezen om een informatieavond bij te wonen die een aantal keer per jaar georganiseerd worden.

Deel dit artikel